Eka Křeslo KARO

6 439 

Eka Křeslo KARO EKA Eka Křeslo KARO 6439 Kč

Popis produktu

Váš domov je místem, kde se cítíte nejlépe a kde si chcete užívat své volné chvíle, a protože si to plně uvědomujeme, nabízíme Vám jedinečné křeslo KARO, která Vám poskytne moderní a pohodlnou volbu pro Vaši obývací místnost nebo kancelář.

Naše křeslo KARO je skutečnou kráskou, která se pyšní prvotřídním zpracováním a pečlivě vybranými materiály, které Vám zajistí dokonalé pohodlí. Křeslo je navrženo tak, aby se stalo centrem Vašeho obývacího pokoje, a zároveň poskytovalo úžasnou atmosféru pro relaxaci.

Každý má svůj vlastní styl, proto křeslo KARO nabízíme v několika různých barevných provedeních, takže si můžete vybrat to, které nejlépe ladí s Vaším vkusem a interiérem.

Kdo tvrdí, že menší prostor nemůže zaručit stejné pohodlí? Toto křeslo překonává omezení malých místností a je navrženo s ohledem na úsporu prostoru. 

Nechte se unést krásou a kvalitou křesla KARO, která přináší nejen pohodlí, ale také dlouhotrvající spokojenost. Křeslo KARO je dokonale vybaveno funkcemi, které ho dělají pravou volbou pro každého, kdo hledá dokonalou relaxaci.


DETAILNÍ POPIS PRODUKTU:

VZHLED A MATERIÁL KŘESLA:

Provedení: Křeslo
Látka: Velutto
Certifikace OEKO-TEX
Materiál sedáku a opěrky:
Jádro z vlnité pružiny, PUR pěna
Konstrukce: Dřevo, Polstrování, Dřevovláknitá deska
Materiál nohou: Dřevo

mceclip0-49.jpg?1686659947

ROZMĚRY KŘESLA:

Šířka: 45 cm
Hloubka: 52 cm
Výška: 75 cm 

mceclip0-55.jpg?1686726042

LÁTKA VELUTTO

Tkanina Velluto patří mezi velurové tkaniny, která se podobá plyši s krátkým vlasem, která má sametově jemný a měkký povrch. Látka je vyrobena z 100% polyesteru s vysokou gramáží a elegantním odleskem. Často se využívá v čalounictví jako potahová látka pro sedací soupravy a čalouněný nábytek. Péči o tuto textilii je snadná – stačí použít suchý nebo mírně navlhčený hadřík a speciální prostředky určené pro čištění čalouněného nábytku.

mceclip2-25.jpg?1686724771 Gramáž látky: 360 g/m2
Odolnost vůči oděru: 140 000 cyklů

 

Pevnost a odolnost proti oděru, měřená testem Martindale, jsou klíčovými parametry pro hodnocení kvality použitých tkanin. Tento test simuluje opotřebení látky v laboratorních podmínkách a ukazuje, kolik cyklů musí tkanina přežít, než začne vykazovat známky opotřebení. Čím vyšší číslo dosáhne tkanina, tím lépe je na tom s odolností proti opotřebení. Běžné domácí tkaniny se obvykle pohybují kolem 20 000 cyklů.


Certifikát OEKO-TEX:

Oeko-Tex standard 100 je certifikát potvrzující kvalitu textilu a textilních výrobků přicházejících do přímého kontaktu s lidskou pokožkou. Organizace Oeko-Tex uděluje certifikát výrobkům, na kterých byly provedeny testy ověřující přítomnost 100 nejnebezpečnějších látek ohrožujících spotřebitele.

certifikat-ots100 Díky testům prováděným v laboratořích po celém světě neobsahují certifikované produkty látky, které nepříznivě ovlivňují lidské zdraví (např. formaldehyd, pesticidy nebo látky, které mohou způsobovat alergie). Posuzují se také faktory jako cizí pachy a odolnost vůči potu a slinám. K vidění jsou mimo jiné etikety nejvyšší kvality standardu Oeko-Tex na ložní prádlo, peřiny, polštáře, ale i ložní prádlo a dětské spodní prádlo.


*Křeslo je dodáváno v demontovaném stavu, je určeno k vlastní montáži dle montážního návodu.
*Produktové fotografie jsou pouze ilustrační. Výsledné barvy produktu se mohou lišit z důvodu používání různých typů monitorů.

Další vlastnosti: Výrobce Eka. Látka Velutto Velutto 15 – Stříbrná. Látka Velluto. Celková výška 75 cm. Celková šířka 80 cm. Celková hloubka 52 cm. Výběr nohou Bílé. . . . .

Související produkty