ARK Šatní skříň MARGARET BIS

10 681 

ARK Šatní skříň MARGARET BIS ARK ARK Šatní skříň MARGARET BIS 10681 Kč

Popis produktu

Moderní šatní skříň MARGARET BIS s posuvným systémem otevírání dveří, která spojuje moderní design s praktickými vlastnostmi. 

Hledáte-li spojení mezi elegantním designem a praktičností, tato šatní skříň je tím pravým řešením. Díky svému zajímavému designu se stane vynikajícím doplňkem každého interiéru. Tato skříň je rozdělena do dvou sekcí, které nabízejí dostatek prostoru pro pro Vaše oblečení a další osobní věci, zatímco vestavěné zrcadlo Vám umožní rychle zkontrolovat svůj vzhled před tím, než vyrazíte ven.

Šatní skříň disponuje posuvným systém otevírání dveří. Tento systém nejenže zajišťuje plynulé a tiché otevírání dveří, ale také výrazně šetří prostor ve srovnání s tradičními otevíracími mechanismy.

Vyrobená z kvalitního laminátu je tato skříň nejen odolná, ale i snadno udržovatelná. Její rozměry a chytré uspořádání poskytují dostatek úložného prostoru. Posuvné dveře jsou elegantně ukotveny v hliníkových lištách a umožňují plynulé a snadné otevírání. Tato vlastnost přispívá k celkové pohodlnosti a užitnosti skříně.

Skříň se dokonale hodí do různých místností, jako jsou ložnice, předsíň, kancelář, obývací pokoj, dětský nebo studentský pokoj. Možnosti využití jsou skutečně široké a nabízí možnost variabilního zařízení prostoru, pro lepší představu o uspořádání skříně si můžete prohlédnout doplňkové fotografie.

Tato skříň je dodávána v demontovaném stavu spolu s montážním návodem a všemi potřebnými spojovacími materiály

S touto šatní skříní získáte nejen praktický úložný prostor, ale také stylový kousek nábytku, který dodá vašemu interiéru nový rozměr.

Další vlastnosti: Počet dveří 2. Věšák na oblečení Ano. Výrobce ARK. Celková výška 216 cm. Celková šířka 150 cm. Celková hloubka 62 cm. Počet zásuvek 2. Počet polic 4. Dekor Bílá. . .

Související produkty